Rólam

Újrakezdés Specialista Mester Coach

Telefon

+36 30 540 3809

E-mail

igen(kukac)szeplelek.hu

Szeretettel köszöntelek Nagy Cynthia Virginia vagyok Újrakezdés Specialista Mester Coach, mester life és business coach, párkapcsolati, önismereti tréner és coach, házassági tanácsadó és face to face tréner ,szexuálpszichológus konzulens vagyok. A Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet regisztrált tagja vagyok. Valamint boldog nő és anya!
Bár nem volt ez mindig így, s ez vezetett oda, hogy most itt vagyok kezemben a tudással, hogy te is Boldog és Teljes Lehess, mert ha nekem sikerült akkor neked is!
4 éve foglalkozom önismereti technikákkal és az emberi lelki működéssel. Politológusként diplomáztam. Az akkori tanulmányaim alatt rájöttem, hogy én inkább segíteni szeretnék az embereken és nem politizálni, csak még nem tudtam hogyan. Az egyetemi éveim alatt 2 év pszichológiát hallgattam, ami nagy hatással volt rám, s ennek hatására ebbe az irányba folytattam tanulmányaimat.
Mivel igen ismert voltam a rossz párkapcsolataimról, s arról, hogy nekem valahogy soha nem sikerült, ezért ez a terület volt, amit mélyen tanulmányozni kezdtem, hogyan is lehet jól csinálni! Én voltam az aki, ha 100 férfiból lehetett választani is kiválasztottam azt az egyet, akivel, nem hogy éveket, de még hónapokat sem lehetett tervezni. S mikor volt olyan férfi, akit igazán szerettem, s tovább tartott mint hónapok akkor szomorúsággal, stresszel, sírással teltek az éveim mellette majd fájdalmas szakítással, ami után sokáig azt hittem vége mindennek, s nincs tovább!
Mindent a saját önismeretemmel kezdtem, sok egyéni terápián vettem részt (önismereti, párkapcsolati tréning, hipnózis, könyvek, családállítás). S ahogy teltek az évek, amit saját fejlesztésemre és tanulmányaimra szenteltem, megtanultam miért nem jók a kapcsolataim és hogyan lehet igazán jó és működőképes hosszú távon. Nekem 100%-osan megváltoztak a körülményeim teljes boldog és kiegyensúlyozott vagyok a munkában, a kapcsolatomban és az életem minden területén.
Mert már ismerem a TITKOT!
Jelenleg újrakezdés specialista vagyok, az a célom, hogy minél több emberhez eljuttassam a tudást, a kompetenciákat és a lehetőség, amivel minden helyzetből fel lehet állni, még a legrosszabb szakítás, válás után is!
Mert igenis van tovább!
A tovább ami milyen jó és mennyire új és más, mert ha a kezünkben van a tudás akkor , már tudjuk hogyan kerüljük el a nem megfelelő helyzeteket, embereket, hogyan ne vétsünk új hibákat. Hiszen ez olyan, mint az autó vezetés bárki beülhet egy autóba esetleg be is indítja, s még megy is vele, de attól még nem tud vezetni, az első váratlan helyzetnél nem fogja tudni, hogyan reagáljon és kész is a baleset. Viszont, ha megtanulja a helyes vezetési technikákat, minden körülmények között, s gyakorol akkor már sokkal kevesebb helyzet lesz ahol baleset érheti. Én most megtanítalak vezetni az életedet!