Rengeteget hallani arról, hogy mitől rossz egy kapcsolat, meg hogyan kell véget vetni neki.

Arról, hogyan szabaduljon fel az ember és engedje el a párját.

Talán ennek is köszönhető, hogy annyi kapcsolat szakad meg és annyi házasság végződik válással!

De jó ez bárkinek is?

Szerintem nem!

Majd elengedjük az aktuális férfit, majd jön egy következő és általában a következő jelöltben is problémák sorozatával találkozunk. Sőt sokszor már előző társunktól elszenvedett negatívumokat is belevisszük az új kapcsolatba. Aminek megint az lesz a vége, hogy tönkre megy.

Szerintem nagyon fontos lenne, az, hogy egy kapcsolatot tudjunk megtartani, de ne azért, hogy legyen, hanem azért, mert boldogok vagyunk benne!

Mégis hogyan?

Felmérések alapján a nők legnagyobb vágya, hogy a férfi „figyelmes legyen”!

Az egy dolog, hogy mit várunk mi nők a férfiaktól, de mit teszünk azért, hogy meg is kapjuk?!

Mivel abban, hiszek, hogy az élet és a körülmények nem csak úgy maguktól vannak, hanem tudom, hogy én szerves része vagyok annak, amiben élek.

Ezért azt látom, hogy nem lehet ujjal mutogatni a férfiakra, hogy ők a hibásak és ez visszafele is igaz ők sem mutogathatnak ránk. Amint kapcsolatról beszélünk ott már nincs egy személyes felelősség hiszen, mind a két fél köteles 100%-os felelősséget vállalni a kapcsolatukért.

S ha egy nő nem tud kiteljesedni és nem úgy éli a mindennapjait, ahogy ő vágyna rá akkor igen felelős azért, hogy változtasson!

S nem engedheti meg, hogy a férfira mutogatva várjon! A változtatás nem feltétlen a kapcsolat megszakítása, hanem első körben belső munkáról szól!

Arról szól, hogy tudni kell:

– ki vagyok én?

-mit akarok az életben?

-mire vágyom?

-mik a céljaim?

-mi jó bennem és mi nem?

-mennyire szeretem magamat és mennyire nem?

S itt egy picit meg is állnék! Az, hogy miért fontos ez a szeretni magamat!

Én éveken keresztül utáltam magamat boldogtalan voltam, nem tetszettem magamnak, de mégis elvártam, hogy szeressenek! Csak mi ezzel a hiba! Hát az, hogy senki nem fog jobban szeretni, mint ahogy te szereted magadat. Hát higgyétek el én is olyan párokat találtam magam mellé akkoriban, akik mindenkit szerettek csak épp engem nem!
S ha tetszik, ha nem ez az igazság!

De mondjuk egy ilyen mély önutálat közepén vagy és a társad szeret akkor sem számíthatsz túl sok jóra, mert olyan szinten kicsi ilyenkor az ember önbizalma, hogy el sem fogja hinni…

Jön a féltékenykedés, az állandó veszekedés, a hitetlenkedés, ami végeredménye a kapcsolat megromlása lesz esetleg egy megcsalás valamelyik részről!

 

Tehát, ha te egy istennő akarsz lenni a párod mellett, akkor foglalkoznod kell magaddal, látnod kell magadat úgy, ahogy szeretnéd, hogy mások lássanak!  Tisztában kell lenned pontosan, hogy mik a céljaid az életben és mit vársz a társadtól, ameddig te nem tudod ezeket ő sem fogja tudni!

Ez olyan, mint amikor megkoronázzák a királyt, ha a leendő király nem tud róla, sőt még a ceremóniáról is lemarad. Hiába lenne király, ha nem tudja nem is élheti meg!

Ugyan ez a helyzet a nőkkel is, ha nem tudod, hogy milyen istennő rejlik benned, nem is élheted meg!

Mert benned van! Minden nő és férfi egyedi, mint egy hópehely. Nincs két egyforma ember, s mindenkiben van valami különleges, s ha ezt megtalálod és más szemmel nézel magadra a

környezeted is másképpen fog rád nézni!

 

Ha érdekel ez a folyamat és szeretnél tanulni a témában látogass el az oldalamra:

Hogyan legyél istennő a párod mellett?