A mai világban folyamatosan téma a szex csak éppen nem jó formában!

Mindenhol erotikus tartalmak jelennek meg, a média szinte soft pornót mutat a legtöbb reklámban, videóklippben, filmben.

Sugallják mindenhol, hogy az ember ne állapodjon meg inkább szexeljen fűvel-fával és az lesz a teljes élet!

Pornó szinte bármilyen korosztálynak bárhol elérhető, még a legcifrább legbrutálisabb is elérhető az internet világában.

S mind ezek ellenére tabu téma a szex és a szexualitás s még mindig nincs rendes szexuális felvilágosítás!!!!

MIÉRT?

Viszont valahogy senki nem beszél arról, hogy milyen is a jó szex!?

S arról meg már főleg nem beszélnek, hogy a férfiak 40%-ánál jellemző a korai magömlés, fél millió férfinek van potencia zavara Magyarországon. Majdnem minden 10-ik nő képtelen az orgazmusra!

Akkor mire is jó ez a sokaság? Hol van a minőség?

Valahogy a nagyon nyitott világban el van felejtve a szex igazi lényege, s nem is beszélnek a lényegről. A lényeg nem az aktus, hanem az, amit általa átélhet az ember, a testi-lelki felszabadulás, amikor két ember igazán egy!

Hála istennek a szex ma már nem csak a szaporodás miatt lényeges, hanem örömszerzés és a stressz oldásának egyik alappillére! De ha az emberek nem csinálják jól akkor mi értelme az egésznek!

Nagyon sok férfi úgy érzi attól lesznek nagyon menők, ha minél több nőt dugnak meg! A nők meg attól érzik már manapság jónak magukat, ha őket meg minél hamarabb döntik meg, meg akkor is szét tegyék a lábukat mikor nekik túl sok örömük nem származik belőle!

Pedig marhára nem ez a lényeg! Hanem a minőség!

Egy alkalmi kaland nem minőség csak maximum egy kisebbségi érzést vagy pillanatnyi magányt kielégítő egészségügyi numera. Legyen szó nőről vagy férfiről!

A jó szex nem mennyiségi, hanem minőségi!
S a mennyiség nem mehet a minőség rovására. Amikor házasságban vagy kapcsolatban élő párok évek óta csinálnak valamit, de csak pont arra elég, hogy semmire sokszor a nők nem is élvezik a párjukkal a szexet csupán megteszik, hogy ne váljnak el, ne hagyja el őket a férfi vagy mert így érzik helyesnek!

DE KI A FENÉNEK JÓ EZ?

Drága nő társaim a jó szex és a teljes kielégülés mindenkinek jár! Igen is egy nőnek is vannak igényei és vannak vágyai, ezt nem szégyenleni kell, hanem vállalni és megismeri és közölni a másikkal!

Ti drága férfiak, ne attól legyetek már nagy legények, hogy berakjátok és elmentek. Vagy, hogy hány nő feküdt már alattatok, hanem attól, hogy tudjátok hogyan kell bánni egy nővel, hogyan kell hozzá nyúlni egy igazi férfi nem attól boldog, hogy ő neki jó volt, hanem attól, ha a párjának jó volt, őszintén ez emeli őt férfivé!

És ahhoz, hogy egy aktus kiteljesedjen a két embernek éreznie kell egymást és őszintén egymásra kell hangolódnia. Az igazi orgazmus az nem csak testi, hanem szellemi is. Mikor két ember teljesen egymásra van hangolva és hozzá jön a fizikális rész akkor van sansz a teljes szintű kielégülésre. Mivel, hogy nagyon sok köze van a fejünknek az orgazmushoz, más sem bizonyítja jobban annak, aki nem hiszi el, hogy ezen okból van az is, hogy a mozgássérültek is képesek orgazmusra, más erogén területen, nem csak a nemi szervekkel.

Nem véletlen, hogy a tantrikus szexben a nő a vezető, és a hosszú előjátékra és az egymásra hangolás a fő irányvonal, amely mentén építkezik ez az ősi szexuális tanítás. A tantrában úgy írják, hogy amikor a férfi és a nő közösül akkor a nő bevezeti a férfit a női energiáiba, s így tudnak kiteljesedni.

Nagyon díjazom, hogy olyan sokan szidják a keleti kultúrákat, s mi nyugati társadalom milyen modernek vagyunk, de akkor már teljesítsünk az ágyban is ne csak beszéljünk róla!

Amit én minden nőnek és férfinak tanácsolok:

Ha tabu, ha nem ismerd meg a testedet, az önkielégítés nem halálos bűn.

Viszont, ha ti nem ismeritek a testeteket és a reakcióitokat, hogy várjátok, hogy bárki más felfedezze?

Ezzel lehet tanulni nőknek is az orgazmus készséget, s igen közölni kell a párotokkal, hogy mire vágytok, mert nem gondolatolvasó, s ha meg nem lehetsz őszinte az elég gáz!

S ti férfiak is foglalkozzatok magatokkal (ne a társas szex rovására), s ismerjétek meg a társatokat, kérdezd, meg hogy mire vágyik? Hogyan jó neki! S te is mondd el, hogy mire vágysz, s teljesítsétek be egymás vágyait.

Igen egy kapcsolatban:

-beszélni kell a szexről

-meg kell ismerni egymást

-érezni kell a másikat

-egymás igényeit szem előtt kell tartani és tisztelni

-az együtt létnek mind a két fél számára minőséginek kell lenni!!!

Szóval drága férfiak és nők! Tanuljátok, meg, hogy a minőség mindenek felett!

Nők nem attól vagytok jók, hogy szét teszitek bármi oknál fogva a lábatokat, hanem attól, ha élvezitek a ti testetek a ti váratok, nem haszon tárgy!

Férfiak ti meg attól lesztek igazán férfiak, ha tudjátok mit kezdjetek egy nővel. Lehet, hogy csak 5nővel van egy férfi, de az 5arany keretbe foglalja a nevét, s vele szemben, aki megdönt 100-at de semmit nem hagy maga után még élményt sem, akkor mint sem ér a 100!

Szeressétek egymást szexeljetek sokat, de ne feledjétek az aranyszabályokat! Őszinteség, odafigyelés és minőség!!!